Adatmegjelenítés

Több platformra optimalizált megjelenés

A WineData kényelmes és felhasználóbarát adatelérést biztosít PC-n és mobiltelefonon egyaránt. Az okostelefonra optimalizált WineData felületen a felhasználóink bárhonnan és bármikor egyszerűen hozzáférhetnek a szőlőültetvényükön mért adatokhoz.

Környezeti adatok

Az állományba telepített szenzorhálózat folyamatosan rögzíti és továbbítja a környezeti paramétereket:

levélnedvesség dotglobálsugárzás dothőmérséklet dotpáratartalom dotUV-sugárzás dotszélsebesség dotszélirány dotcsapadékmennyiség dottalajhőmérséklet dottalajnedvesség

Egyszerű nézetben a kiválasztott tábla vagy monitoring állomás aktuális adatai kerülnek megjelenítésre. Az adott paraméterek historikus grafikonjai is elérhetőek, akár egy évre visszamenőleg.

values

Kombinált grafikonos nézet

combined

A kombinált nézetben lehetőség van a környezeti paraméterek összehasonlító lekérdezésére.

Tetszőleges mérési pont különböző paraméterei jeleníthetőek meg egy grafikonon a felhasználó által meghatározott időszakra vonatkozóan.

Szintén hasznos összehasonlítási lehetőséget biztosít egyetlen paraméter különböző mérési pontokon mért értékeinek egy grafikonon történő ábrázolása tetszőleges időszakra.

Követés

A felületen valós időben követhető, vagy visszamenőleg lekérdezhető a dolgozók és gépek helyzete, aktivitása és a hozzá kapcsolódó adatok.

A naplózott munkafolyamatok feltárhatják a hibákat, növelik a termelés hatékonyságát, hozzájárulnak a költségcsökkentéshez és teljesítményértékeléshez.

A rendszer valós idejű információt biztosít arról, mely tevékenységekhez ideálisak a feltételek, hol van szükség azonnali beavatkozásra.

tracking

Erőforrások

tasks

Az elvégzett feladatok táblázatos formában jeleníthetők meg az Erőforrások menüpont alatt. Területek, táblák, dolgozók, erőgépek, munkagépek és termesztett fajta szerint is van lehetőség az adatok rendezésére.

A táblázatokban minden releváns adat elérhető a vizsgált feladatokkal kapcsolatban:

dottípus dot időpont dot helyszín dot feladatot végző személy dot erőgép dot munkagép dot aktív idő dot álló idő dot megtett út dot művelt terület nagysága

Riportok

A rendszerben az összegyűjtött időjárási adatok és minden munkafolyamattal kapcsolatos információ, kimutatás és statisztika exportálható CSV, Microsoft Excel vagy PDF formátumban, melyeket a további külső adatfeldolgozásra, összesítésre vagy adatmegjelenítésre lehet felhasználni, továbbá támogatható vele a bérelszámolás is.

A rendszer alkalmas egyedi, automatikusan generált adatösszesítés megvalósítására is speciális igények esetén.

riport

Amennyiben a WineData rendszerünk felkeltette az érdeklődését, akkor tekintse meg ajánlatainkat!

Felkeltette érdeklődését a WineData rendszer?

WineData by Winery Datamanagement Ltd.

© 2016 - 2019 | WineData belépés | Kapcsolatfelvétel

winedata.hu winedata.hu